Aktuellt

Välkommen till Utbudsdag
i Västerås lördag den 3 februari 2018!

Kom till Sveriges största mötesplats för arrangörer i Mellansverige. Som vanligt är vi på CuLTUREN i Västerås och denna gång har vi 25-årsjubileum! Det blir festligt, folkligt och fullsatt förstås! Anteckna datumet – anmälan för deltagare öppnar den 27 oktober! Anmäl er på www.utbudsdag.se

 

 

 


Ny arrangörsförening i Östhammars kommun!

Vill du vara med och starta en ny riksteaterförening i Östhammar?
Kom då till vårt möte
i gamla Tingshuset/Församlingshemmet i Östhammar
Måndag den 13 november kl 19.00

Vi hoppas att under kvällen kunna bilda en interimsstyrelse som förbereder inför ett första årsmöte i mars 2018. Alla goda krafter behövs!
Det kommer att finnas representanter för Riksteaterns olika verksamheter på mötet samt skriftlig information om vad arbete i en arrangörsförening innebär.
Om du vill komma får du gärna anmäla dig till anneli.olsson@regionuppsala.se – senast den 10 november.

Varmt välkommen!

 

 


 

Verksamhet och personal har överförts från Riksteatern Uppsala län till Kultur och bildning, Region Uppsala
Den 1 januari 2017 överfördes teaterkonsulenten vid Riksteatern Uppsala län till Kulturenheten vid Kultur och bildning. Främjandeuppdraget inom teater, som ingår i kultursamverkansmodellen kommer att bedrivas av teaterkonsulenten även i fortsättningen men som en del av Kultur och bildning vid Region Uppsala. Riksteatern Uppsala läns tidigare uppdrag att handlägga arrangörsstöd och producera Scenkonstkarusellen genomförs nu av Kulturenheten. Teaterkonsulenten kommer dock även framöver att vara ett stöd för Riksteaterns verksamhet i länet.

Välkommen att kontakta teaterkonsulenten på:
anneli.olsson@regionuppsala.se eller mobiltfn 072-141 26 44

 


Här finns länken till Vi är arrangörer och behöver en lokal – en kartläggning 2013