10 Mar

Alla heter Allan

Alla heter Allan är en varm föreställning om Allan och Allan. Charmig och humoristisk feelgood-teater om ett oväntat möte och en udda vänskap. Det fanns en tid när Allan var viktig och uppträdde som världens starkaste man på tivoli. Nu går han runt i sin lägenhet och vårdar sina krukväxter lika ömt som minnet av sin bortgångna fru. Så får han besök av Allan – men inte den Allan som han väntade på … Med en blandning av allvar och humor berättar de sina livs historier, och allt är inte vad det ser ut att vara.

Information om arrangemanget:

Medverkande: Ulf Dohlsten och Ola Hedén. Av Bengt Jernblad.
Föreställningen är ca 1 t 45 min lång inklusive 20 min paus.
Föreställningen ingår i Scenkonstkarusellen som förmedlas av Riksteatern i Uppsala län på uppdrag av Kultur & Bildning, landstinget i Uppsala län. I samarbete med upplevelseförvaltningen Enköping.

Datum: 2016-03-10

Tid: 19:00

Plats: Enköping, Joar Blå

Biljettinfo:

Biljetter á 200 kr, till och med 25 år 100 kr finns att köpa på Enköpings Riksteaterföreningskontor 1 trappa upp på Biblioteket, Ågatan 29 Enköping. Telefon 0705-43 55 22 e-post inger.svensson@enkoping.se Gestbloms bokhandel Enköping, samt 1 timme före föreställningens början i teaterfoajén. Vi tar kort på kontoret och i teaterfoajén.

Köp biljett